KLM_32727_82_DS_5302.jpg

Titelsida till Snöklockan 1913. Till höger på bilden står en ung kvinna med med brunt kortklippt hår, vit hatt med en stor orange fjäder, plym, på högra sidan. Hon är avbildad framifrån och bär en brun kappa och en brun pälsboa runt halsen samt bruna handskar. Hon sitter utomhus. I ena handen bär hon en bukett med vita snöklockor. Till vänster står en stor svart och vit hund. Hunden har lagt tassarna i knäet på kvinnan. Hon håller händerna på hunden. Himlen bakom henne är färgad i blått, grönt, gult och rosa. Runt det rektangulära motivet löper en bård med bruna blad. Det ser ut som en fotoram.

Fler bilder från samma kategori: 1913