KLM_32727_21_2_DS_5290.jpg

Titelsida till Snöklockan 1912. Det är vinter och snö ute. En ung mörkhårig kvinna är avbildad snett i profil. Hon bär en turkos hatt med två fjädrar framtill, en grön kappa, bruna vantar, en grå pälsboa och en grå pälsmuff. Kvinnan bär en bukett med vita snöklockor på kappan. Hon står utomhus i snön och håller i tygeln till en stor brun häst som står bredvid henne. Endast huvudet syns på hästen. På marken ligger snö. Himlen är gulorange. Motivet i en oval form är omgärdat av en girland med vita snöklockor mot en grönbrun botten.