KLM_44118_5_4_DS_12364.jpg

Titelsida till Julklappen 1896. S/v omslagsbild av Jenny Nyström med röda inslag. Två pojkar sitter i en luftballong och åker över ett hav eller en sjö. De är avbildade en face. De har var sin röd luva. Pojken till höger blåser i en trumpet eller lur. I bakgrunden finns ett hus. Pojken till vänster viftar med luvan i vädret. Två hundar sticker upp sina ansikten ovanför kanten på korgen till ballongen till höger. Till vänster syns två katter. Ballongen är fylld av julklappar. Det står Nordpolen på nederkanten till ballongen. Bakom ett moln syns en sol eller en måne.